Camerele Noastre

Pensiunea Negoiu are în total 8 camere. 4 dintre ele pot fi ocupate ca și camere sigle, dublă matrimonială sau dublă twin. Celelalte 4 pot fi ocupate ca și camere single, dublă matrimonială sau dublă twin, triplă sau cvadruplă, fiind ideale pentru familii cu unul sau doi copii.

Cameră dublă

Camera dublă poate fi cu pat matrimonial sau cu 2 paturi de o persoană în funcție de preferințele clienților. Poate fi ocupată și în regim single la cerere. Este dotată cu televizor cu ecran plat conectat la canale prin cablu, minibar, seif. Fiecare cameră are propria baie cu duș. În cameră este disponibilă o conexiune la internet prin Wi-Fi.

Mai multe

Cameră triplă

Camera triplă poate fi cu pat matrimonial și un pat simplu sau cu 3 paturi simple în funcție de preferințele clienților. Este dotată cu televizor cu ecran plat conectat la canale prin cablu, minibar, seif. Fiecare cameră are propria baie cu duș. În cameră este disponibilă o conexiune la internet prin Wi-Fi.

Mai multe

Cameră cvadruplă

Camera cvadruplă poate avea un pat matrimonial sau două paturi de o persoană la care se adaugă un pat suprapus. Este ideală pentru o familie cu 2 copii. Este dotată cu televizor cu ecran plat conectat la canale prin cablu, minibar, seif. Fiecare cameră are propria baie cu duș. În cameră este disponibilă o conexiune la internet prin Wi-Fi.

Mai multe